top of page

CELTIC CHRISTMAS

Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert. West of Eden är ett skönt folkmusikband från Göteborg och har bland annat kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. De har en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget folkmusikaliskt sound.

West of Eden är ett svenskt band med starka rötter i den engelska och irländska folkmusiken. Under drygt 20 år har de sakta men säkert byggt upp ett rykte som gjort dem till ett internationellt väletablerat band med regelbundna turnéer i Kina, Tyskland, Storbritannien & Benelux med mera.

En konsert eller ett album med West of Eden blir till en resa mellan akustiskt historieberättande intimitet och glad, uppsluppen folkrock, alltid framförd med äkta kärlek och respekt för den keltiska musiken.

celtic-christmas.jpg.webp
MÅNDAG 11 DECEMBER 2023
 
VÄXJÖ | NYGATAN 6 | 19.00

Medverkande

Martin Scaub - gitarr

Jenny Schaub - sång, dragspel

Ola Karlevo - slagverk

Lars Broman - fiol

Martin Deubler Holmlund - bas

Henning Sernhede - gitarr

bilda_positiv_svart_web.png

I samarbete med

bottom of page