top of page

BEATA BERMUDA

Feministisk folkmusik

Beata Bermuda är trion som med sitt nyskapande indiefolk tagit Sverige, Europa och världen med storm. Med succéturnéer i USA, Tyskland och Norden i bagaget är Beata Bermuda ett av Sveriges mest intressanta band på folkscenen just nu. Suggestiva skandinaviska klanger och samhällsreflekterande texter skapas av tre röster och tre fioler.
Linnea Aall Campbell, Hanna Andersson och Samantha Ohlanders tillhör den nya generationen folkmusiker som inte räds att ifrågasätta vad folkmusik är och kan vara. Beata Bermuda spelar feministisk folkmusik. De sprider sitt budskap till såväl hipsters på klubbar och barnfamiljer på stadsfester som inbitna folkmusikfantaster på spelmansstämmor.

Efter konserten erbjuds det spel till dans!

Serveringen är även öppen hela kvällen.

Beata Bermuda FB.jpg
LÖRDAG 17 SEPTEMBER 2022
 
HERRGÅRD DE LUXE | OSABY | 19.00

Medverkande

Linnea Aall Campbell – sång, fiol
Hanna Andersson - sång, fiol
Samantha Ohlanders – sång, fiol

Traditioner är det finaste som finns. Vikten av att veta var du kommer ifrån för att förstå vem du är. Då kan du vara öppen för nya intryck och kulturer. Traditionen dör om den inte utvecklas. Den måste föras framåt och förändras. Vi är en del av folkmusiktraditionen. Vi är en länk i kedjan.
- Beata Bermuda

Innan konserten blir det även medlemsmöte för Valshusets medlemmar kl. 17.30. Det bjuds på kaffe och fika. Kom gärna med synpunkter som kan främja vår framtida verksamhet!

På medlemsmötet önskar vi synpunkter på verksamhetsplan, framtid, medlemsförmåner, artistutbud med mera. 
VAXJO KOMMUN_LOGOTYP_LIGGANDE_NEGATIV.png

Medlemsmöte kl. 17.30

Se längst ner på hemsidan för information om medlemsmötet!

bottom of page